tilmeld link

Sport -» Anden sport

Denne kategori under Sport er lavet til de sports sider der ikke lige passer ind i nogle af de andre kategorier. Når der kommer 2 eller flere på samme tema, opretter jeg en ny kategori
23
3,9
 Stem
Flexsurfing | ekstremt skateboard

Flexsurfing | ekstremt skateboard

Flexsurfing er en sjov og lidt Ekstremt nyhed. Dette Skateboard har kun 2 hjul - et foran og et bag. Mellem fodpanelerne er et roterbart rør, som gør at kropsbevægelser omsættes til fart. Lav helt nye tricks på dette skateboard. Køb det nu!.
5
4,0
 Stem
Fynslundhallen.dk

Fynslundhallen.dk

Fynslundhallen er et moderne idrætscenter der betjener en stor antal faste brugere fra hovedsagligt idrætsforeninger.

Derudover har vi mange brugere, både privat og erhverv, som lejer hallen til vidt forskellige formål. Hallen danner rammen om utrolig mange forskellige aktiviteter, og vi arbejder konstant på både at forny rammerne, men også at forny indholdet.

Vi har en meget forankret plads i det sociale liv i lokalområdet og den p.
4
4,3
 Stem
Midtjydsk Fodboldgolf

Midtjydsk Fodboldgolf

FodboldGolf er et sjovt spil for alle - store som små. Du spiller på baner med forhindringer, hvor det gælder om at få bolden i hul på færrest spark..
4
4,8
 Stem
Skisport.dk

Skisport.dk

Du finder alt om skirejser og skiferie på Danmarks største skiportal. Bl.a. snemeldinger, destinationer, pistekort, skiskole og skivejr.
3
3,7
 Stem
Svanen Squash Klub i København

Svanen Squash Klub i København

Københavns sociale squashklub. Der spilles på squashbanerne i Svanemøllehallen på Østerbro.
Klubben har to divisionshold og hold i motionsligaen. Information om klubben, turnering, medlemsskab, regler, dame- og junior træning..