tilmeld link

Sport -» Ishockey

Her kan du finde danske hjemmesider omkring ishockey. Alt fra klubber, magasiner til privates sider om ishockey.
5
4,4
 Stem
Hockey Picks

Hockey Picks

Et ishockey spil til alle danske ishockey fans. Spillet går ud på at gætte vinderen og scorene af kampene i den danske ishockey liga.

Til play-off 2009/2010 er der præmier som DIU har været så flinke at sponsorere og vi arbejder på at skaffe præmier til sæsonen 2010/2011. Go Picks :).
10
3,7
 Stem
Hockeymagasinet

Hockeymagasinet

Danmarks bedste ishockeyportal med nyheder, forum, chat og eksperter som Olaf Eller og Peter Hirsch.
Der er det største nyhedsflow om dansk og udenlandsk ishockey og så er der mulighed for selv at deltage aktivt i debatten..
4
3,8
 Stem
Hockeyzone

Hockeyzone

Vi er et dansk hockeysite med internationalt perspektiv. Vi følger såvel den danske, som de bedste udenlandske rækker tæt.
Dette inkluderer bl.a. AL-Bank Ligaen, NHL, Elitserien m.fl.
På Hockeyzone vil du finde de seneste nyheder, blogs fra flere af Danmarks kendte hockeyskikkelser, et aktivt debatforum, dybdegående artikler og meget mere - alt sammen indenfor ishockey. Let’s drop the puck!.
8
4,3
 Stem
SlapShot.dk

SlapShot.dk

SlapShot.dk er et ishockeysite med nyheder, blogs og meget mere. SlapShot.dk har særligt fokus på den danske AL-Bank Liga samt verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Desuden vil der blive bragt nyheder om det danske A-landshold, såvel som de danske ungdomslandshold. SlapShot.dk’s særlige fokus på AL-Bank Ligaen betyder, at du her på sitet kan finde kampfakta fra kampene i den danske liga, hver gang der spilles, ligesom du kan få et overblik over.