tilmeld link

Sport -» Hestesport


Her finder du hjemmesider indenfor hestesporten. Alt fra alm ridning, dressur og til rideklubber

myhorse.tv

myhorse.tv

Hestemagasin med levende billeder. Nettets eneste hestemagasin som kun bringer dig spændende og lærerige indslag i den bedst tilgængelige kvalitet.
Alt indenfor ridesporten vil blive dækket med vægt på de sportsgrene, der aldrig eller sjældent bliver vist i fjernsynet..
Ride-in.dk Rideudstyr til hest og rytter

Ride-in.dk Rideudstyr til hest og rytter

Rideudstyr til hest og rytter.

*Se vores webshop - og besøg vores nye butik*Vores motto er: Vi står på hænder for vores kunders tilfredshed.
Står du lige og mangler noget rideudstyr, så kontakt os, så finder vi det via vores brede leverandørnetværk. -> og samtidig til en super skarp pris....
Rideklubben vestervang

Rideklubben vestervang

Rideklubben Vestervang er en mindre rideklub, som ligger i landsbyen Kirke Sonnerup. Vi har 12 ponyer og 9 heste opstaldet, og vi er 81 aktive medlemmer i klubben. Rideklubben har løbende ridemærkeundervisning for børn og unge (men voksne må også være med), og vi holder ofte rigtig gode ridestævner på klubplan for ponyer og heste. Vi glæder os til at se dig på RVV..
Rideskolen | Pony Heste & Ridning

Rideskolen | Pony Heste & Ridning

Gå til ridning! Hos Følfods Rideklub kan både nybegyndere og øvede ride med på rideskole og få undervisning af vores instruktører.
Vi lægger vægt på socialt samvær, derfor er du selv med i stalden før og efter ridetimen.
Start med en prøvetime! Vi ligger i Karlslunde nær Greve og Solrød.
Rideudstyr

Rideudstyr

Hos HEST & Co. finder du alt i rideudstyr, ridebukser, ridehjelme, ridesadler, ridestøvler, staldindventar og alt til ridesport og rideheste.
Ny spændende butik i Humlebæk, nu også med webshop og alt i hestefoder og staldinventar. Gå på opdagelse og find det du mangler til dine heste.
Rideudstyr fra Horze.dk

Rideudstyr fra Horze.dk

Velkommen til vår online rideudstyrsbutik: Horze.dk!
Vi er spesialist i online salg af produkter og udstyr til hest og rytter.

Til din hest, vil du finde mange forskellige typer af dækken, sadelunderlag, sadler osv.

Vi har også et stort udvalg af rideudstyr til rytteren, som ridejakker, ridestøvler, ridehjelm m.m..
Tia-Maria

Tia-Maria

Tia-Maria blev i juli 2010 som første og yngste rytter nogensinde udtaget til det danske landshold som repræsentant for Danmark ved Europa-mesterskaberne i Frankrig i klassen op til 14 år.

I oktober 2010 fik hun sit store internationale gennembrud ved at vinde den Europæiske World Cup kvalifikation (VM) i Barbizon i Frankrig og blev dermed direkte kvalificeret til VM finalen der blev afholdt i Syrien i Februar 2011 hvor Tia-Maria blev en flot nr. 5 samt blev kåret til stævnets bedste ryt.