tilmeld link

Sport -» Tennis

Den klassiske sport tennis har masser af fans og udøvere verden over. Her finder du links til de bedste tennissites, så du kan følge med i hvad der sker i tennis-verdenen. Find ud af hvor de bedste tenniskampe vises eller find en tennisklub og spil selv
4
4,0
 Stem
B93 Tennis

B93 Tennis

B.93 Tennis er en tennisklub midt i København hvor tennis dyrkes hele året, når man har tid og lyst. Vi har alle spilleniveauer, fra begynder til elite.

B93 råder over to flotte udendørs tennis anlæg og en ny og moderne indendørs hal. Anlæg og hal er centralt beliggende i København på Østerbro med gode tilkørselsforhold og busser og tog, der holder lige uden for.

Fra maj til udendørssæsonen.
4
4,0
 Stem
Blåkilde Tennis

Blåkilde Tennis

Blåkilde Tennis er en hyggelig, lille klub i boligområdet af samme navn.

Vi lægger stor vægt på socialt samvær, men ønsker du mere end blot hygge, kan vi tilbyde træning med professionelle trænere, samt mulighed for at deltage i interne turneringer og holdkampe mod andre klubber.
Om vinteren tilbyder vi indendørs tennis i Taastrup Idrætshaller, hvor det både er muligt at tilmelde sig træningshold, eller l.
5
3,6
 Stem
Haderslev Tennisklub

Haderslev Tennisklub

Haderslev Tennisklub, 6 udendørs baner, 2 indendørs baner. Læs om turneringer, resultater, arrangementer og alt der ellers foregår i DIN tennisklub!
En klub med en stadigt voksende ungdomsafdeling! Velkommen til vores hjemmeside....
6
4,2
 Stem
Møn Tennisklub

Møn Tennisklub

Klubbens navn er ”Møn Tennisklub”. Klubben har sin lokale forankring i tennisanlægget bag Mønshallerne i Stege.

Klubben har til formål at administrere tennisanlægget i Stege, samt at give medlemmer lejlighed til at spille tennis, at udvikle medlemmernes færdigheder i spillet tennis, og at udbrede kendskab til tennis på Møn..
11
4,2
 Stem
SQUASHGEARpro

SQUASHGEARpro

Salg af squash ketcher, tennisketcher og udstyr. Danmarks bedste priser på squash ketchere og tennis ketchere.
Vi lagerfører mærker fra følgende producenter: Head, Wilson, Browning, Dunlop, Karakal, Tecnifibre..