tilmeld link

Sport -» Løb & Atletik


Hjemmesider omkring løb og atletik specifikt. Få skoene på og kom ud og løbe. Vi samler løbeklubber, foreninger omkring løb og atletik samt private erfaringer med denne idrætsform

Dansk Atletik Forbund

Dansk Atletik Forbund Anbefalet webside!

Forbundets navn er Dansk Atletik Forbund - officielt forkortet DAF - med undertitlen Atletik og Motion. Internationalt betegnes forbundet Danish Athletics Federation.
DAF er hovedorganisation for atletik i Danmark og har til formål at:
- Fremme atletik i form af elite-, bredde- og motionsaktiviteter i Danmark og varetage alle opgaver i forbindelse hermed.
- Give DAFs klubber og deres medlemmer aktivitetstilbud og service, der gør det attraktivt at være medlem..
Ballerup Orienteringsklub

Ballerup Orienteringsklub

Ballerup orienteringsklub er en løbeklub med hovedvægt på orienteringsløb. Klubben har hjemsted i Ballerup med direkte adgang til Hareskoven.
Ballerup orienteringsklub arrangerer orienteringsløb og almindelige motionsløb..
Broløbet.dk

Broløbet.dk

Løbernes egen portal om ½-marathon løbet over Storebælt i 2011!
Vi vil løbende opdatere sitet med detaljer om løbet, og efter løbet, vil vi lægge vores egne billeder op på hjemmesiden til alles fornøjelse... ;).
halvmarathon.com

halvmarathon.com

Mit navn er Jesper og jeg er en helt almindelig langdistanceløber.
Jeg deltager i motionsløb over hele landet og forsøger at udvikle mig til en bedre løber. Noget af vejen til at komme i bedre form er hvile og når jeg hviler mig, skriver jeg om løb på min blog halvmarathon.com.
Jo jeg er lidt af en løbenørd. Bloggen har efterhånden udviklet sig til at handle om andet end halvmarathon. På min blog finder du også "sunde" opskrifter, tips , tricks og anmeldelser. Kig forbi. Måske finder du .
Jesper Løbeside

Jesper Løbeside

Denne side handler om Jesper Elfving, hans glæde ved at løbe, især distancer fra marathon og opefter.

Du vil også finde ting omkring Gasolin, som jeg har været fan af siden 1973, hvor jeg var til min første koncert med dem.

Der er også lidt om mine andre passioner skiferie og vandreferie (har bla vandret i Nepal, Bhutan, Pyrenæerne, Italien).
Minløbetur

Minløbetur

Her kan du dele løberuter og komme viderer med din løbetræning. Find artikler og information om løberuter, samt tips og tricks fra andre løbere.

Find nye løberuter i nærheden af dig.Kom i form via løbetræning der garanterer dig mange timers gratis træning..
Mit Løbeprogram

Mit Løbeprogram

Et godt løbeprogram til dit Garmin løbeur hjælper dig i bedre form. Et løbeprogram indeholder de forskellige træningsformer, som er med til at booste din løbeform. Løbeprogrammet kan overføres til dig Garmin løbeur.
Motionsløb i Danmark - en komplet oversigt

Motionsløb i Danmark - en komplet oversigt

Komplet oversigt over motionsløb i Danmark. Så behøver du kun at lede ét sted.
Siden indeholder en omfattende liste over motionsløb i Danmark.
Desuden findes artikler om løb og motion samt salg af bøger og musik..
Personlig løbetræner - rh-running.dk

Personlig løbetræner - rh-running.dk

Erfaren personlig løbetræner, Richard Hjortebjerg, tilbyder løbetræning i København.
Træningen omfatter rådgivning, instruktion og trænings planlægning. Træning per time, længere forløb, optræning til motions- og konkurrenceløb.

Både individuel- og holdtræning. Træning på alle niveauer fra begynder til elite. Løbetræningen bliver planlagt ud fra individuelle &.
Randers Marathon

Randers Marathon

Dette er hjemmesiden tilhørende Randers Marathon Her vil du finde ALLE relevante oplysninger og praktiske ting omkring afviklingen af løbet.

Løbet afvikles på en 7 km rundtstrækning, der gennemløbes 6 gange. Der er ligeledes mulighed for at løbe 7 km, 14 km eller halvmarathon. Dvs henholdsvis 1, eller 3 runder.
Spagner.dk

Spagner.dk

Professionel formidling af ernæring og løb. Camilla Spagner er cand. scient. i human ernæring og har således en faglig videnskabelig baggrund til at forstå og formidle forskning, omhandlende ernæring, løb og træning på en forståelig måde.

Hun er selv aktiv konkurrenceløber, er selvstændig med virksomheden spagner.dk og lever af at skrive, undervise og holde foredrag om emnerne.

Hun er tilknyttet en r.
ULTRARUN

ULTRARUN

Hjemmeside for coachingfirma og webshop for marathon-, ultra- og ekstremløbere. Shoppen indeholder innovativt og specialiseret løbeudstyr.

Derudover indeholder hjemmesiden artikler om maratholøb, ultraløb og ekstremløb samt fantastisk flotte billeder fra løb.

Man kan også følge med i bloggen, hvis man er nysgerrig og interesseret i ultraløb..