tilmeld link

Sport -» Styrketræning & Bodybuilding

Kategorien for alt vedr. styrketræning af forskellige art. Bodybuilding sites vil også kunne findes her.
15
2,6
 Stem
Bodybuilding & Fitness portal

Bodybuilding & Fitness portal

Gratis artikler om bodybuilding, fitness, slankekure etc. Også salg af kosttilskud til danmarks billigste priser.
Vi har også et stort udvalg af proteinpulver, slankemidler, træningstøj og meget mere..
23
3,3
 Stem
Bodybuilding.dk

Bodybuilding.dk

Dansk bodybuilding fora... Her er hvad de selv skriver om siden.. Da vi naturligvis gerne vil have at vores kunder får det optimale ud af deres træning, har vi udarbejdet en række artikler omkring de fundamentale principper inden for ernæring og træning. Derudover har vi oprettet et forum, hvor du kan stille spørgsmål og diskutere relevante emner indenfor ernæring, træning osv. med ligesindede..
240
3,9
 Stem
BodyHouse

BodyHouse

Danmarks Største Forum om anabolske steroider, væksthormon, kost, ernæring, træning og vægttab/fedtforbrænding mv. i forbindelse med bodybuilding og fitness..
1
4,0
 Stem
Fresh Fitness

Fresh Fitness

Om Fresh FitnessFresh Fitness er Danmark billigste fitnesskæde, fordi vi tror på, at god kvalitet til en lav pris vil få flere til at træne – og at vi med vores mange års erfaring i fitness branchen har de bedste forudsætninger for at give dig top kvalitet til en pris der er helt i bund. Vi håber, du vil sige ”hvorfor skulle jeg dog betale mere?”, når du først har prøvet at træne i et af vores centre!Som medlem får du derfor adgang til masser af konditionsmaskiner som løbebånd, cykler og cross t.
1
4,0
 Stem
Personlig Træner

Personlig Træner

Personlig træning kan hjælpe dig til at opnå dine resultater på korstest mulig tid, uden skader.

Vi har erfaring inden for: fitness, styrketræning, vægttab, kostvejledning, kampsport, muskeltilvækst, kondi og løbetræning.
3
4,0
 Stem
Personlig træner - få god vejledning her

Personlig træner - få god vejledning her

Hos Web træner tilbyder vi onlinebaseret personlig træning, hvor vi sætter en stor ære i at skabe gode resultater for vores kunder.

Kunden får personlig og individuel vejledning, hvor alt er tilrettelagt efter kundens mål og ønsker, frem for standard løsninger.
Fordelen ved at vælge en online personlig træner er, at du kan stille spørgsmål 24 timer i døgnet og det er ligemeget om du sidder i den anden e.