tilmeld link

Sport -» Håndbold


Find her forskellige hjemmesider omkring håndbold. Denne sport er blevet en af de mest populære herhjemme. Vi ser gerne at danske håndbold klubber og foreninger med tiden får tilmeldt deres link her.

Amager Sportsklub af 1991 - Håndboldklub

Amager Sportsklub af 1991 - Håndboldklub

ASK er en af Københavns største Håndboldklubber beliggende på Amager. 2300 København S.
Vi har håndbold i alle rækker fra micro, mini, lilleput.. det vil sige alle ungdomshold og seniorer op til oldboys/oldgirls veteraner samt elite hold. (3 division pt 2009).
Fodfinte.dk - Håndbold For Alle

Fodfinte.dk - Håndbold For Alle

Her finder du din adgang til toppen af dansk håndbold, masser af europæisk håndbold samt håndbold fra resten verden.
Derudover finder du nyt om Åstrup/Hammelev Håndbolds damer med bl.a. resultater og stillinger. Og som en bonus: Masser af gode tilbud..
HBOLD.dk - Alt om håndbold

HBOLD.dk - Alt om håndbold

Stort dansk håndboldportal, med masser af interviews med trænere og spillere fra CBB Mobil Ligaen, Guldbageren Ligaen og de to 1. divisioner.
Alle kampe dækkes med optakter og nedtakter og du vil ugentligt kunne se web-tv med kendte håndboldspillere som Bo Spellerberg, Rikke Skov, Lærke Møller, Kasper Søndergaard..
Håndbold.com - med i spillet

Håndbold.com - med i spillet

Nyheder, stillinger og resultater fra håndboldverdenen. Information om håndboldspillet, kommende kampe samt debatforum..
Line Daugaard - Olympisk Mester

Line Daugaard - Olympisk Mester

siden startede efter EM i 2002 som en regulær fanside for landsholdsspiller Line Daugaard, Ikast-Bording EH, men har siden udviklet sig til Danmarks førende nyhedsside mht dansk og international kvindehåndbold.
Nytihaandbold.dk - Alle håndboldnyheder og det store overblik over håndbold

Nytihaandbold.dk - Alle håndboldnyheder og det store overblik over håndbold

Her finder du ALLE nyheder fra håndboldens verden. Håndboldnyheder fra både ind- og udland. Giver dig også ligeledes et overblik over professionelle håndboldspilleres blogs.

Siden er laver af landsholdsspilleren Anders Eggert. Desuden er der links til resultater, web-tv. Man kan naturligvis også læse alt om landsholdene..
Peter Bredsdorff-Larsen

Peter Bredsdorff-Larsen

Peter Bredsdorff-Larsen er cheftræner for AaB Håndbold og assisterende landstræner for herrelandsholdet.

Han har stor erfaring som leder i erhvervslivet, og har som selvstændig konsulent designet og afviklet udviklings opgaver for større og mindre organisationer..
Rødby Håndbold klub - HK

Rødby Håndbold klub - HK

Rødby Håndbold klub er en moderklub for Team sydhavsøerne, som har hold i 1.div. og 2.div. for herrer.
Der bliver set med spændning på den kommende sæson. Hvor er vi henne styrkemæssig, sammenligning med de andre hold i 1.div..
Team Amager/CIK

Team Amager/CIK

CIK og Team Amager forsætter deres samarbejde på dameside og vil satse 100% på damehåndbold og dette betyder at man vil i løbet af 5 år vil være blandt de 20 bedste hold i Danmark og med det spillermateriale der findes på damesiden er dette muligt.
Dameafdelingen. består af en flok spillere som har et talent til at kunne nå langt inden for dansk håndbold. Som en af de eneste klubber i København har vi valgt at satse de.