tilmeld link

Sport -» Fodbold

Bording IF

Foreningen er stiftet i 1914 under navnet Bording Fodboldklub. Stiftelsesåret er fastlagt ud fra en gammel fane som stadig er i foreningens varetægt.
Desværre er dugen på fanen siden blevet udskiftet og den originale er forsvundet. Fanen er ifølge Tage Bjergs erindringer skænket til foreningen af hans farbror Jens Bjerg, som var en noget af en personlighed.

Jens Bjerg ernærede sig som en slags handelsmand, og da der ikke var albuerum nok for ham i Danmark, rejste han til Island. Her blev han på det nærmeste betragtet som et handelsgeni, og han fik oprettet et stort varehus og blev hotelejer.
Tilligemed fungerede han som en slags konsul. Jens Bjerg blev altså velhavende, og midt i den økonomiske medgang glemte han ikke sin fødeby Bording.

Dansk/islændingen forærede klubben dens første fane, samt en pokal, som der skulle spilles om over tre kampe.


Søgeord: Bording IF, Bording, Gud, By, Fodbold, Sport
Tilføjet d.
Kategori: Sport » Fodbold
Vurderet: Bording IF
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,6 ud af 5 - baseret på 15 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

15
4,6
Stemmer:Bording IF Link er blevet vurderet 4,6 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Bording IF
Dit Navn:
Validering: 8 + 6 =
Kommentar:Relaterede links:

Fodboldsnak


Debatforum om fodbold, vi debatterer alt om fodbold i ind og udland, alle SAS ligahold samt lavere ligaer. Vi har også sjove indslag fra youTube m.m.


Skjoldfan


Dette er en fanside for Skjold 1. herrer, som for tiden spiller i 2. division Øst. Her vil du kunne finde alle oplysninger om holdet.
Boldklubben Skj

Boldnettet


Boldnettet letter administrationen i din klub - opret gratis en hjemmeside for dit hold eller klub og let administrationen af afbud/tilmelding til kampe, opdate