tilmeld link

Sport -» Vandsport & Dyk

Hørsholm Svømmeforening

Hørsholm Svømmeforening er samlingssted for mange børn og voksne i Hørsholm kommune, men også for borgere i Fredensborg kommune, der som bekendt ikke selv har en svømmehal til rådighed.

Foreningens opland er således stort og behovet for svømmeundervisning i et område med mange kilometers kyststrækning er tilsvarende stort. Klubben holder til i svømmehallen, der er en del af Hørsholm idrætspark.

Hørsholm Svømmeforening har over 1100 medlemmer og mange står på venteliste for at komme til. Alt dette ledes af den frivillige bestyrelse, som også har en række udvalg under sig. Bestyrelsen består typisk af forældre til svømmere i konkurrenceafdelingen. Bestyrelsen har ansvaret for klubben trivsel og de har ansat trænerne, heriblandt klubbens Cheftræner, der er overordnet ansvarlig for Konkurrenceafdelingen og udviklingen i denne. For Svømmeskolen er Svømmeskolelederen ansvarlig for svømmeskolens udvikling og instruktørernes uddannelse.


Søgeord: Svømning, elitesvømning, svømmesport, svømmeskole
Tilføjet d.
Kategori: Sport » Vandsport & Dyk
Vurderet: Hørsholm Svømmeforening
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,5 ud af 5 - baseret på 2 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

2
4,5
Stemmer:Hørsholm Svømmeforening Link er blevet vurderet 4,5 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Hørsholm Svømmeforening
Dit Navn:
Validering: 3 + 1 =
Kommentar:Relaterede links:

Scansub dk diver


Udstyr til alle former for dykning. Online produktoversigt med priser på vores varer som vi har hjemme i forretningen i Roskilde. Underviser i alle CMAS, PADI o

Broagerlands DykkerCenter


Uddannelse af sportsdykker samt salg og service Broagerlands DykkerCenter giver nu mulighed for at kunne forberede sig på et kursus via online selv studie

Kitesurfing Kursus


Lær at kitesurfe - her finder du en professionel kitesurfing instruktør der kan lære dig at kitesurfe - verdens nok fedeste sport!

Ki